Dissabte de 6038

Published by Lluís Cuesta on

Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

per Marcel Estadella

Definitivament , la part principal del desmuntatge d’interiors del 6038 ja es pot donar per acabada . Tot plegat , una pila de planxes i barres , que ara están més o menys apilades .

I es que molta gent , meunja molt , pero també fa molta feina .

Aqui en podeu veure una collla , rascant culs i estructures dels seients , i discutint fins a on caldrà talllar i renovar o no els tubs de l’estructura .

La pintura dels seients necessitava un bon repàs , i ja s’ha començat a polir les estructures per al degut pas pel gris niebla . Aqui tenim en Martí en plena feina .

Un cop comptats , erem deu de colla , i podíem fins i tot fer-nos nosa . No sols de 6038 viuen els aficonats als busos , i en Jesus Pallares s’ha aplicat a polir el sostre del Tuisa , a on el rovell començava a fer mala feina . Un treball d’alçada…..

No està malament per a un dissabte .

2 respuestas/respostes a “Dissabte de 6038”

-el 06 abr 2008 a las/a les 6:53 pmPegaso 6424
Aquest dissabte ha tingut alguna cosa especial….. tanta gent….. enfí, seran les ganes de tornar-los a treure al carrer com feien en els seus dies!

Enfí, va ser una jornada molt bona, espero poder-ne veure moltes més així i més seguides!!

Ànim companys! i fins aviat!!

-el 06 abr 2008 a las/a les 11:12 pmAbraham Mendo
Estais que no parais, me encantan las fotos que nos ha traido el amigo Marcell, enhorabuena por el gran trabajo que estais haciendo con el 6038 y como no el comet vuestra querida TUISA.

Un saludo desde tierras cacereñinas.

Abraham


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.