Pegaso 6035 preservable a Ciudad Real

Publicat per Lluís Cuesta el

No passa sovint que surti a la venda un Pegaso 6035, el rei dels autobusos urbans a Espanya entre 1965 i 1975, dels quals van arribar a construir-se més de 3.000 unitats, i dels quals no queden ni una vintena localitzats i/o preservats. Aquí està l’enllaç a l’anunci:

https://www.milanuncios.com/autobuses-usados/pegaso-automatic-359961914.htm

Cal aclarir que si publicitem la venda és per què el nostre desig com a associació preservadora és que el vehicle no es perdi, nosaltres NO coneixem al venedor ni volem interferir a la venda.

D’altra banda, SI que volem advertir als compradors del que suposa adquirir un vehicle antic: un pou de despeses del qual no pots veure el fons. Si voleu més concreció us podem avançar els següents costos:

  1. – Transport en gòndola i restauració de planxa i pintura que pot costar al voltant de 10.000 € i posada a punt mecànica amb cost indefinit o impossible per falta de recanvis.
  2.  – Segona etapa de manteniment allargada en el temps, a on els defectes van sorgint amb el funcionament  (pneumàtics, frens, circuits d’aire, radiador, bomba d’aigua, etc, etc,). I és que es tracta d’un vehicle vell, no ho oblidem, el qual òbviament, ha de conservar-se a cobert, si no, es perdrà. Per tot això prepareu uns 3.000 € anuals de promig.

Si esteu il.lusionats i creieu que podreu fer front a aquest nivell de despeses, endavant! En cas contrari us podeu associar i compartir els costos, com vam fer nosaltres en el seu moment.

 

Categories: