ARCA prova un Solaris elèctric.

Publicat per Lluís Cuesta el

Bona tarda:

Ahir vam tenir una activitat molt diferent de les habituals de l’associació sobretot per la singularitat: els socis conductors vam ser convidats a provar un autobús elèctric en proves per al servei urbà de Martorell (Barcelona), una gentilesa de l’Ajuntament de Martorell i d’en Antonio Agüera de Viserveis.
Tot un repte, per a ser honestos, els amants del soroll i empenta dels dièsel posats al volant d’un autobús elèctric silenciós i briós! I no vam sortir decebuts en absolut, el vehicle es deixava portar molt bé, la comoditat de maneig i l’acceleració pròpia dels elèctrics donaven una nova perspectiva al futur del transport públic.
Des d’ARCA reivindiquem la preservació d’autobusos i la conservació del patrimoni industrial, però això no vol dir que estiguem renyits amb la innovació i el progrés sostenible. És més, va ser una llàstima que no haguéssim pogut portar un dels nostres Pegaso, per exemple la Tuisa, i posar-los un a la vora de l’altre, només així es podria apreciar amb claredat les altes cotes de progrés aconseguides pels constructors i en aquest cas per Solaris en crear aquest producte que ens va semblar magnífic.
Agraïm a l’Ajuntament de Martorell i al seu personal la proposta de participació i la seva confiança, i també a l’equip de Viserveis per l’ajuda en la preparació.

 


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.