Topall i mordasses del Casas

Publicat per Lluís Cuesta el

Hola a tots,

Enfeinats com anàvem amb el Monotral havíem passat per sobre que els altres vehicles també  requereixen atencions. En una revisió de frens prèvia a ITV, els topalls i mordasses de l’eix posterior i en especial el cantó conductor, van ser sentenciats com totalment desgastats i requerint reemplaçament. A les fotos, gentilesa d’en Sergio, desmuntatge del cub de  roda amb els engranatges reductors de la boixa, reparació feta a Ballestas Egara (afortunadament, perquè jo no sabria tornar a muntar tal quantitat d’engranatges al seu lloc).

Un cop finalitzada la reparació vam passar l’ITV amb èxit per altres dos anys.

Lluís Cuesta

Busy as we were with the Monotral, we had overlooked the fact that the other vehicles also require care. In a pre-ITV brake check, the rear axle seal and calipers were judged to be completely worn out and in need of replacement. In the photos, courtesy of Sergio, disassembly of the wheel hub with the reduction gears of the hub, repair made in Ballestas Egara (fortunately, because I would not know how to reassemble so many gears in their place).

Once the repair is complete, we successfully pass the ITV for another two years.

Luis Cuesta

Categories: Casas

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.