Recuperació de llandes i nous pneumàtics per al 3055 (1)

Publicat per Lluís Cuesta el

Hola a tots,

Com bé sabeu un dels pneumàtics del segon eix es va desfer en una sortida a taller (veure entrada al bloc del 27/6/21). Com que els pneumàtics de recanvi de les mateixes mesures ja no es troben al mercat, s’ha decidit buscar quatre pneumàtics afins, que requeriran la seva corresponent llanta. L’objectiu ha estat trobar 4 llandes de 22,5 x 9,00 polzades. Ahir vam començar classificant i seleccionant les llantes. No hi ha 4 iguals, n’hi ha 2 per una banda i després 1+1, després es van començar a netejar i a escatar. S’ha avançat molt, cal anar de mica en mica netejant-les amb dissolvent per eliminar restes d’oli o greix. Després se li va donar més vidre fins que van quedar bé. Finalment es pintarien amb imprimació antioxidant per després acabar pintant-les amb pintura negra setinada.

Durant la setmana del 5/3/22  es va seguir amb els treballs a les llantes, es van acabar de polir i de netejar i es va començar amb la tasca de pintar-les en aquest cas amb imprimació. Hem donat dues mans a 2 llantes i una a altres 2 , i ens vam aturar perquè es va acabar la pintura.

Es va continuar amb la imprimació de les llantes a la setmana del 12/3/22  amb imprimació negra, la setmana anterior vam utilitzar una gris, no n’hi havia una altra. S’ha pintat l’altra cara. Ara les llantes ja tenen les dues cares amb pintura. Dissabte que ve se’ls donarà una polida amb paper de vidre d’aigua per treure les irregularitats i una darrera mà d’imprimació perquè totes les cares siguin negres. Encara quedarà un altre dia per donar el negre setinat d’acabat a les dues cares visibles.

I això és tot. Salutacions.

José María Martínez

Categories: Monotral 3055

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.