Reparacions al 3055. Substitució de Torpress (3)

Publicat per Lluís Cuesta el

Hola a tothom!!!

Us fem un resum de les tasques realitzades ahir al torn de dissabte.
En primer lloc, es va dedicar l’última part del matí per arrencar i treure a circular el 6038 després del pas de la ITV fa unes setmanes.
En segon lloc a la tarda es va seguir amb els treballs del 3055. Ahir dissabte es va seguir amb el procés de reparar el torpress del darrere de l’eix 3. Es va treure el danyat que va donar una mica de llauna pel poc accés que hi ha. Un cop tret es va desmuntar i es va netejar el millor possible el suport. En aquest cas no hi havia oportunitat de polir-lo i pintar-lo com amb l’anterior. Es va netejar el millor possible i es va muntar la goma nova que teníem. Es va posar segellador i es va muntar completament al suport. La setmana que vé es muntarà al vehicle. Amb aquesta operació esperem que això resolgui la fuita a l’eix del darrere. En paral·lel es buscaran més gomes de Torpress per anar canviant les que estan pitjor. A més, es canviaran les anivelladores, encara que primer cal aconseguir-les. Esperem que la setmana que ve puguem dir que hi ha menys fuites a la suspensió i d’aquesta manera l’articulat recuperi la capacitat de ser conduït a poc a poc.
Això és tot, que tingueu una bona setmana.
Salutacions.
Josep Maria

Categories: Monotral 3055

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.