Reparacions al 3055. Cercant fuites d’aire.

Publicat per Lluís Cuesta el

Hola a tothom!!!

Us fem un resum de les tasques realitzades ahir al torn de dissabte
En primer lloc seguim amb les reparacions del 3055, seguim revisant el so de fuita d’aire per l’eix del darrera de l’articulat, buscant amb un esprai d’aigua i sabó es va trobar una altra fuita a la peça que distribueix l’aire als dos Torpress del costat dret i que rep l’aire de l’anivelladora, a la banda esquerra no es va trobar res i els torpress semblen estar sense fuites. Els torpress aguanten, encara que s’hauran de canviar quan sigui possible. De moment canviarem els tubs de diàmetre 20 que connecten les pilotes amb l’anivelladora. Si no funciona, buscarem una altra solució. De totes maneres, cal pensar en una millora d’aquest sistema en el futur. Les anivelladores també es canviaran. El soroll de vibració que se sent quan baixa la pressió del sistema és de l’anivelladora del tercer eix. Encara que el que és urgent és el tub de goma. Les anivelladores es començaran a buscar, són marca Westinghouse, encara que aquesta marca ja no existeix, potser és Knorr bremse, Wabco o Haldex. Tot i que les anivelladores de les tres marques són més o menys equivalents.

D’altra banda a la nau 2 ens vam posar a intentar arreglar el cartell de Parada Sol·licitada del 6420 proto. Es va verificar que els polsadors estiguessin en bon estat. El cablejat de la placa era correcte. Com que el problema persisteix, (en alimentar el contacte es dispara la llum de PS), es va decidir portar la placa electrònica a l’altra nau i revisar el sistema amb l’equip allà disponible. Com que no trobem el problema, s’intentarà refer el PS de manera clàssica amb relés i senyals cablejats.

Finalment ja estem preparant l’Assemblea General de Socis del març. Aviat rebreu l’acta al costat de la convocatòria. De moment tret que la cosa millori en les properes setmanes tornarà a ser telèmàtica en un format similar a la de l’any passat.
Destacar que ahir a la tarda també vam estar amb el Marcel a la nau 2 per parlar-nos d’alguns temes que us explicarem el dia de l’Assemblea.

Això és tot!
Que tingueu bona setmana.
Una salutació!
José María Martínez.

Categories: Monotral 3055

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.