Reparacions al 3055. Substitució d’una Torpress (2)

Publicat per Lluís Cuesta el

Hola a tothom!

Us resumim els treballs realitzats ahir al torn de dissabte  amb el 3055.
Si us recordeu fa un parell de setmanes es va col·locar la Torpress, però per un error de muntatge de la goma en arrencar el vehicle i entrar pressió va tornar a perdre aire. Calia desmuntar-lo i muntar-lo correctament. Ahir es va treure el conjunt de suport dret de la suspensió de l’eix davanter. Per això es va aixecar el vehicle i es va posar sobre un parell de llandes per guanyar altura i poder entrar a sota amb més facilitat. Es va desmuntar la goma i es va posar pasta segelladora entre la goma i la base, i es va muntar de nou. A més, es va posar una capa de làmina d’alumini bituminosa a la part superior per evitar l’entrada d’aigua en circular, al muntatge original portava una capa d’1 cm de greix… una mica brut i complicat. En muntar vam veure que per error la base estava girada 90 graus i no casaven els forats. Torna a desmuntar, orientar correctament i muntar. Un cop tot muntat es connecta i s’arrenca el vehicle baixant-lo de les llandes, es va fer aire i es va poder notar que feia aire amb més facilitat i que va arribar amb facilitat a fer saltar la reguladora a 9 quilos i escaig. Es van verificar fugues al Torpress i no es van trobar, només un esperançador silenci, que diu que ja no surt aire. Vam moure el vehicle una mica i es va veure que va bé, que aguanta l’aire, com fa molt de temps que no passava.

A partir d’aquí per a les properes setmanes seguirem buscant fugues, hem de revisar ara a l’eix del darrere, i també als pistons de les portes.

Tot i que ara és més important solucionar el problema dels pneumàtics a l’eix central.
Us seguirem informant.
Una salutació a tots!

José María Martínez. Secretari d’ARCA

 

Categories: Monotral 3055

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.