Reparacions al 3055. Substitució d’una Torpress (1)

Publicat per Lluís Cuesta el

Hola a tots! Ahir dissabte després de l’aturada de les festes de Nadal reprenem els treballs del torn dels dissabtes, arrencant l’any amb el 3055 en aquest cas vam començar pel canvi de l’element de suspensió davantera esquerra que tenia una fuita important d’aire. Per això es van treure els 8 cargols que la fixen, es va desconnectar el tub pneumàtic i es va extreure. Muntem un element Torpress nou i a repetim el procés invers. Resultat final: KO. Després d’arrencar l’autobús, haurem de tornar a treure-la de nou i reapretar la part inferior de la pilota perquè segueix perdent aire.
Una salutació a tothom. (José Mª Martínez)

Categories: Monotral 3055

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.