Treballs a la nau: bateria de la Cirereta i provant la Tuisa

Publicat per Juanjo Rubio el

El pla d’avui  ha estat donar un tomb amb la Tuisa per veure què era el que provocava una emissió de fum provinent d’un respirador del càrter i que es produïa després d’un ús continuat, diguem-ne, d’ uns tres quarts d’hora. No hem pogut reproduir-lo, per tant, ens quedem amb el dubte de què el provoca i si té solució o simplement és fatiga del motor.

Abans de sortir un servidor ha intentat posar en marxa la Cirereta per carregar bateries però no ha pogut. Desmuntatge i al carregador, per descobrir que el cable de massa estava en males condicions i li calia reposició, i que potser les bateries no estaven fallant. Hem aprofitat per canviar de posició les bateries per facilitar tasques de manteniment com ara fer pinces.

Posada en marxa general dels autobusos i asfixia general a la nau . I això ha estat tot per avui.

Categories: GeneralTuisa

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.