Retro Caldes 2021

Publicat per Lluís Cuesta el

Avui hem participat amb la Tuisa i el Proto 6420 a la trobada de cotxes clàssics Retro Caldes, que té lloc a Caldes de Montbui (Barcelona).

A l’exposició hem coincidit amb el Sr. Francesc Sagalés i el seu Ford AA de 1929. També hem comptat amb la presència de l’autocar Pegaso Beulas Eurocar d’en Joan Vallcorba, qui, ben aviat i amb moltes ganes s’ha posat a passejar als assistents seguint una ruta inversemblable per un autocar, plena de giravolts ajustats pel bell mig del casc antic de Caldes de Montbui, arrencant els aplaudiments dels passatgers, admirats per la destressa del conductor.

Nosaltres, en canvi, hem hagut de posar-nos en standby degut a un estrany escalfament de la Tuisa l’origen del qual està per detectar i un problema amb l’accelerador del 6420 que feia poc aconsellable fer-lo circular.

Gairebé 220 vehicles, dels quals uns 10 camions i 4 autobusos s’han aplegat a la concentració, amb parades de venda de miniatures, llibres, revistes, etc, i fins i tot un barber!  Us deixem amb una galeria de fotos del dia perquè hi podeu gaudir tant com nosaltres:

 

 


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.