Crònica de dissabte 9-10-21

Publicat per Lluís Cuesta el

Hola a tots. Algunes imatges i vídeos de el dia d’ahir 09/10 de torn de treball dels dissabtes. Cal destacar que va ser un torn de dissabte mica atípic ja que es va dedicar gran part de la jornada a traslladar el Casas  al Complex Educatiu de Tarragona per a la seva participació demà dilluns i part de dimarts al rodatge d’una pel·lícula francesa. Pel que sabem un dels edificis de la Universitat simularà una terminal aeroportuària i el Cases formarà part amb molts altres vehicles de l’aparcament del fictici Aeroport. Agrair a Sergio, Josep i Manolo el haver ajudat en el trasllat i la logística. La tarda va donar per poc: es va procedir a retirar els vinils del 6420 que encara tenia del rodatge de Mallorca i a arrencar vehicles. Finalment indicar-vos que hem tornat a començar amb les visites a tallers i visites a la nau per preparar pressupostos per al 25. De moment el divendres ja vam tenir una visita d’un dels tallers a la nau 1. Tan aviat tinguem tota la informació us la proporcionem i es decidirà entre tots l’aprovació de l’presupost i dels colors. Us explicarem en breu com ho farem. Gràcies a tots!


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.