Treballs de dissabte: tulipes, fusibles, bateries i altres andròmines

Publicat per Lluís Cuesta el

Hola a tots ! Algunes fotos de la jornada d’ahir dissabte 02/10 de torn de treball a Sabadell. Si us en recordeu no es va poder arrencar el Cases a causa de que la segona bateria estava també morta. Finalment aquest divendres es va anar a buscar la segona a L’Hospitalet i per fi el Cases va arrencar sense problemes deixant-lo llest per a un possible rodatge que tindrem a meitat de mes. L’ altra tasca que ens va ocupar gran part del dia va ser el sistema d’il·luminació del proto. Com us vam dir la setmana passada es van retirar els filtres que es van posar en el rodatge de Mallorca. Ens varem trobar amb dos problemes, dues de les caixes de la lluminària no es podiem treure a causa de que estaven súper enroscades i el dibuix de l’cargol s’havia esborrat. Finalment aquesta setmana un dels cargols es va aconseguir afluixar amb nous tornavisos i el segon es va aconseguir afluixar amb una mena d’alicates. Davant la possibilitat que no sortissin i haguéssim de rebentar es van portar recanvis de la nau 1. Així mateix la setmana passada es va deixar pendent un segon problema, la il·luminació de la banda conductor havia petat i per tant no hi havia llum en aquesta zona. Provant invents i possibles solucions ens varem carregar també l’ il·luminació de la banda portes. Revisant a la caixa de fusibles ens vam adonar que hi havia dos que havien petat. Possiblement aquí estava el problema. Solució anar a buscar nous fusibles a la nau 1 i començar a revisar un per un els plafons per veure d’on podia venir el problema. Primer fusible canviat vam recuperar l’ il·luminació del costat portes. Segon fusible, es va anar provant fins que vam arribar a el del problema amb petit ensurt i sortida de fum. Solució canviem el plafó sencer per un de recanvi de la nau 1, que prèviament varem provar a l’oficina. Atès que teníem més recanvis es va cambiar un altre plafó que tenia la subjecció del fluorescent trencada. Al desmuntar i obrir totes les caixes també varem adonar que hi havia molt cable sense connectar,  i vam procedir a posar brides petites per subjectar-los. Problema solucionat.
Indicar finalment també que la Tuisa passar ITV favorable dimecres passat.
En els propers dies tindrem novetats pel que fa a una sortida i pel que fa als treballs del 25 esteu molt atents. Gràcies a tots i bona setmana !

Categories: CasasTuisa

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.