Tot en ordre a la nau 1

Publicat per Lluís Cuesta el

Els darrers dissabtes de semi-confinament i petits grups no han significat l’aturada total de les activitats a ARCA. Els nostres socis, en petits grups i prenent les precaucions exigides, han posat ordre a la nau 1 i han mantingut nets i en estat de marxa els vehicles. Les fotos no us diran res a menys que hi hagueu estat abans al mateix lloc. En Josep Pretel, l’Ot Triviño, el Manolo de Gelida, en Sergio Rodríguez i el nostre secretari i president han estat els principals artífexs.

També cal dir que no tot ha estat netejar brutícia i aixecar pesos pesants, també hem sortit amb els nostres vehicles o hem practicat el “Busspotting”. En Josete va caçar una de les darreres incorporacions de TUS, que mostra el nou estil de MAN amb el nou EfficientHybrid.


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.