Queda’t a casa!

Publicat per Lluís Cuesta el

Com ja sabeu, ARCA suspén totes les activitats i manté les seves portes tancades fins a nou avís a causa de la pandèmia de corona-virus. Cal recordar-vos que el confinament que patim té com a finalitat la disminució del nivell de contagis i l’aïllament del virus, la qual cosa condueix a salvar les vides dels més dèbils, els nostres ancians i malalts crònics.

Des d’aquestes línies donem les nostres condolències a les famílies dels socis o simpatitzants que han estat víctimes del covid19, a tots ells una forta abraçada.

Així doncs, cal quedar-se a casa. La foto que hem escollit és una mirada esperançadora al futur des del nostre interior “autobuser”. Mentre estem confinats a la foscor veiem que a l’horitzó emergeix un nou dia immens i esplèndid. Fins aviat!

Foto: Juanjo Rubio


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.