Manifestació contra la ZBE i l’impost d’emissions de la Generalitat

Publicat per Lluís Cuesta el

ARCA va participar a la manifestació contra la ZBE del passat 02/02/2020 al Passeig de Gràcia. L’ organitzador, una petita plataforma d’afectats que ja va aconseguir reunir uns 500 vehicles en una protesta anterior, va aconseguir arreplegar uns 2.500 vehicles aquest cop.

Els propietaris de vehicles antics protestaven per l’establiment de la ZBE a Barcelona ciutat i també pel futur establiment de l’impost contra les emissions de diòxid de carboni, el qual gravarà la tinença d’un vehicle antic (veure DOGC 23/12/2019, la llei 9/2019).

La Junta d’ARCA va decidir prendre part  a la concentració amb el Casas, donat que pensem que les noves mesures medio-ambientals no ajuden en absolut als particulars i associacions que conserven el patrimoni posant esforç i recursos econòmics de la seva butxaca sense exigir cap ajut públic.

 


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.