Sortida amb el TUS 4 i dinar de germanor 2019

Publicat per Lluís Cuesta el

Com cada any, per les festes de Nadal fem una excursió i un dinar de germanor. Enguany hem pogut disfrutar d’un Pegaso 6038 que els socis havíem vist molt per fora als Ral.lis però no havíem tingut l’honor de fer-lo servir com passatgers, es tracta del TUS 4 de Sabadell, que va ser posat a la nostra disposició per recrear les línies 8 (Sabadell Sud – Roureda) i 4 (Roureda – Poble Nou).

El recorregut va ser força entretingut, amb girs tan ajustats com inversemblants als estrets carrers del barri de la Roureda, i què dir dels giravolts, pujades i baixades a Torre Romeu i el Poble Nou, en resum, un passeig complet pel bigarrat teixit urbà i social de Sabadell.  El nostre agraïment a Luis de la Concepción, responsable de TUS qui ens va acompanyar tot el dia.

Un cop finalitzada l’excursió amb el TUS 4 ens vam canviar al Casas, fent les fotos de grup a la cotxera i ens vam dirigir per enèsim any consecutiu al restaurant l’Aliaga, on vam fer el nostre dinar anual amb sacsejada de mocadors, sorteig de miniatures i ball patxanga final. Feliç 2020 a tothom!


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.