Comunicat oficial

Publicat per Juanjo Rubio el

Respecte a la notícia apareguda al diari “20 minutos” referent a la Cavalcada de Reis de Barcelona amb la foto d’un Pegaso 6038, volem informar que:

1. Cap dels autobusos històrics de la Fundació TMB, ni de Sagalés, ni de l’associació ARCA, ni cap dels autobusos que pertanyen a particulars, participen de cap manera de la Cavalcada de Reis.

2. Les carrosses de la Cavalcada de Reis no tenen res a veure ni són en cap cas propietat ni de la Fundació TMB, ni de Sagalés, ni de l’associació ARCA, ni de cap de les empreses que participen a les activitats que organitzem.

3. El Pegaso 6038 vermell amb matrícula de Burgos que apareix a la fotografia que acompanya la notícia pertany a un particular i té la seva base a Sabadell. En cap cas aquest vehicle és propietat de o està relacionat amb TMB.

4. El Pegaso 6038 vermell i blanc amb matrícula de Barcelona que apareix a la fotografia que acompanya l’altra notícia és propietat de la Fundació TMB. La Fundació i, per tant, el vehicle il·lustrat, en cap cas tenen vinculació amb la Cavalcada.

5. Quan algun dels autobusos històrics hagi d’entrar a la Zona de Baixes Emissions, ho farà sempre amb la seva corresponent autorització i comunicant-ho a l’administració competent, com sempre s’ha fet en totes les sortides que s’han fet amb aquests vehicles.

Els articles als quals fem referència són els següents:

https://www.20minutos.es/noticia/4094541/0/la-cabalgata-de-reyes-usa-vehiculos-sin-etiqueta-de-la-dgt/

https://www.20minutos.es/noticia/4095724/0/vehiculos-cabalgata-reyes-barcelona-tendran-renovarse/

Categories: General

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.