Reparació pèrdua d’aigua de la Tuisa (i 2)

Publicat per Lluís Cuesta el

Finalment hem pogut solucionar la pèrdua d’aigua de la Tuisa, provinent de la bomba d’aigua. Ha calgut desmuntar-la, posar junta nova i el més difícil de tot: reinventar la triple conducció que unia el radiador, l’entrada de la bomba, i una bifurcació amb aixeta que anava al sistema de calefacció.

Com podeu veure a les fotos, el conjunt de ràcords estava podrit i se’ns va desfer a les mans tal com el desmuntàvem. Amb elements que vam trobar al mercat vam muntar una estructura de conductes similar, però un cop muntada i posat el motor en marxa, les aspes del ventilador tocaven les conduccions. Així en dues ocasions, fins que va arribar a salvar-nos el soci Jordi Magrí, amb força experiència al món de la mecànica. Ens va proposar portar la peça antiga, -que semblava irrecuperable – al taller per què hi fessin una recomposició amb soldadura, i vet aquí que aquesta va ser la solució definitiva, i és que hi ha peces que són irreemplaçables!

Categories: Tuisa

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.