Pèrdua d’aire al Monotral (1)

Publicat per Lluís Cuesta el

Cap al final de la XI edició del Ral.li de Sabadell el Monotral va patir una pèrdua d’aire que va obligar-nos a treure’l del servei perquè els dipòsits es descarregàven ràpidament i no recuperaven pressió. Avui hem carregat aire i hem aturat el motor i així poder posar l’orella intentant localitzar  les pèrdues. Després de descartar un soroll trompeter relacionat amb l’aire de les balones del remolc, hem trobat la pèrdua a la balona de suspensió de la roda davantera dreta, una Torpress 20.

Categories: Monotral 3055

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.