Recreació de les antigues línies 25 i 31 de T.B.

Publicat per Lluís Cuesta el

 

Avui hem portat a terme una activitat conjunta amb ACEMA recreant dues línies de l’antiga xarxa de T.B. Els aficionats hem reviscut els vells temps dels 6038 a les línies 10, 25, i 31 o dels 6420 a la línia 25 que passaria a fusionar-se amb la 92 a principis dels 90 quan la planificació de TMB consistia en fusionar i allargar línies. Els conductors de TMB ens han tornat a saludar als creuaments amb sorpresa i nostalgia, com és habitual, mentre els passatgers esperant a les parades el seu D20 o V19 han reconegut atònits les línies que durant molt temps van ser les “seves”.


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.