La Tuisa i el motor d’arrencada i el Casas i la caixa de canvis.

Publicat per Lluís Cuesta el

Aquest dissabte vam coincidir un bon grapat de socis a la nau. S’havia de passar la ITV de tres vehicles, però només van anar dos, la Tuisa va negar-se a arrencar. Així doncs, sense cap altra verificació vam reemplaçar el motor d’arrencada per un altre que teníem a la secció de recanvis i vet aquí que ens trobem com al principi però cansats, bruts i amb un pam de nas: el motor no reacciona.

 

Com que és difícil de creure que dos motors siguin defectuosos, el soci Josep Pretel va desmuntar un timbre de parada sol.licitada i va crear un interruptor directe a bateria, i aleshores el motor va reaccionar: el problema és doncs del circuit de la clau de contacte. Ens va costar Déu i ajuda que arranqués el motor perquè havia agafat aire i va caler manxar i posar una mica d’èter. Ens quedem doncs, avariats.

D’altra banda, el nostre atribolat mecànic, en Joan Cols, va posar al dia la caixa de canvis del Casas, el canvi de marxes menys “catòlic” de tots els vehicles de l’associació. Concretament, va crear un patró de junta de tapa de caixa de canvis i de reductor del captador de tacògraf i les va muntar. Bona feina!

Categories: CasasTuisa

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.