L’articulat, novament a la nau.

Publicat per Juanjo Rubio el

En les entrades anteriors s’ha explicat que l’articulat li ha fet falta la nostra atenció durant aquestes últimes setmanes, en resum:

  • S’han canviat els maniguets de calefacció,
  • S’ha canviat el termostat
  • S’han canviat les llantes desmuntables de l’eix davanter per unes de disc més modernes amb pneumàtics de millor qualitat i prestacions, donació del nostre soci Jordi Magrí
  • S’han canviat les ròtules i varetes de la suspensió que es trobaven en mal estat.

 

Després d’aquests canvis, era necessari alinear la direcció ja que en desmuntar els pneumàtics vells vam localitzar un desgast anormal en la cara interior del pneumàtic del cantó portes. Això va portar-nos a les ròtules de direcció en mal estat, que van ser substituïdes a Ballestas Egara. Ja de pas s’han reemplaçat els espàrrecs de les llantes davanteres i una revisió general de l’eix davanter.

A partir d’ara, la conducció de l’articulat serà molt més precisa i suau. Però les modificacions han comportat que el remolc s’inclini lleugerament a la dreta, per la qual cosa caldrà ajustar lleugerament la biela de comandament de l’eix posterior des de l’articulació, una tasca a portar a terme en breu.

Després de totes aquestes tasques, l’articulat queda en forma inmillorable per a les celebracions del 50 anniversari i per passar la ITV.

Categories: Monotral 3055

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.