Treballs al 3055: reparacions al circuit de refrigeració i reposició de timons de les balones de suspensió.

Publicat per Lluís Cuesta el

El passat dissabte ha estat de treball intens per part del nostre mecànic i soci Joan Cols. Després de localitzar recentment una pèrdua de líquid a la part inferior del radiador, es va considerar adient fer un repàs de tot el sistema i substituir tots els ràcords i tubs en mal estat.

Pel que fa a les balones de suspensió que mantenen “recte” al nostre 3055, s’ha procedit a renovar els timons de regulació. Aquest sistema – que complementa al principal, consistent en ballestes – va ser novetat als anys 60, i permetia mantenir una alçada constant de la carrosseria encara que el vehicle fos carregat. Bé, a la pràctica el manteniment de les balones no era molt bo i tots recordem els Monotrals excessivament elevats de plataforma posterior, inclinats de costat, i sobretot els articulats amb remolcs desalineats de la capçalera.

Durant el matí també es van fer canvis de material de nau i neteja a la nau 2.

Categories: Monotral 3055

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.