9è Ral. libús de Sabadell

Publicat per Lluís Cuesta el

TUS va tenir la gentilesa de muntar una carpa amb entreteniments per la canalla i que va resultar molt útil mentre els passatgers esperaven a la cua. En Juanjo Rubio va vetllar per la regularitat de les circulacions

Una nova edició del Ral.libús de Sabadell va tenir lloc el dissabte 2 de setembre de 17 a 22 hores. La línia H1 (Estació d’Autobusos – Parc Catalunya) va tenir una bona afluència i molts passatgers van lamentar el fet de que el diumenge no hi hagués circulacions. TUS va

Van participar cinc autobusos preservats, per part d’ARCA el 3055 i el Casas, els altres  van ser tres Pegaso 6038: l’EMT1030 d’en Joan Cols, el prototipus 6000 d’en José Burgos i el Pegaso 6038 de Transports Urbans de Sabadell. Sarbus va voler participar amb el nº 602, però per qüestions tècniques no va poder sortir.

L’ edició d’enguany ha vist els seus horaris i línies reduïts per raons tècniques, però l’any vinent prometem tornar amb força. Gràcies a tots els voluntaris per no faltar a la trobada i a tots els nostres passatgers per ajudar omplint les guardioles amb bona voluntat.TUS va tenir la gentilesa de muntar una carpa amb entreteniments per la canalla i que va resultar molt útil mentre els passatgers esperaven a la cua. En Juanjo Rubio va vetllar per la regularitat de les circulacions.

Més fotos al Flickr d’Ot Triviño aquí.


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.