7ème Fête du car en Ardèche (7 ª Festa de l’autocar a Ardèche, França)

Publicat per Lluís Cuesta el

El passat diumenge 9 de juliol va tenir lloc la setena Fête du Car a Vanosc. Aquest any els vehicles es van reunir a Serrières, un poble de l’Ardèche per on passa el riu Roine, i des d’allà van partir a Annonay per acabar a Vanosc, on es va celebrar un dinar col.lectiu i un concurs d’habilitat de conductors. Us oferim un recull de fotografies de l’event.

Podeu enllaçar a una galeria de fotos dels participants aquí.

 


1 comentari

Josetw · 12 de juliol de 2017 a les 7:23

De nuevo la Fête du Car de la Vanosc de este año nos deparó muchas novedades, acto aparentemente sencillo, muy bien organizado y con gran cantidad de participantes. Agradecer la hospitalidad de todos nuestros colegas franceses, así como los que conocimos que valoraron nuestra presencia y haber venido desde Barcelona. Nos vemos en la próxima edición!!! ?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.