VIIIè Ral.li Internacional d’Autobusos Clàssics de Barcelona a Caldes de Montbui

Publicat per Lluís Cuesta el

Enllaços a multimèdia:

La vuitena edició del Ral.li ha comptat amb la presència de 45 participants, cinc més que l’edició anterior, dels quals nou ens visitaven per primer cop, tot plegat reafirmant el creixent interès de l’event entre empreses de transport i particulars per igual.

Com cada any, el muntatge d’estands i les cues d’autobusos que esperen entrar a la seva posición animen l’àrea d’exposició durant el dissabte pel matí.

 Passem a les novetats de l’edició, com sempre, molt sorprenents:

Abans de l’obertura al públic és un bon moment per trobar-se amb els vells amics de l’afició i també l’ocasió conèixer de nous i intercanviar impressions, experiències, trucs de mecànica, l’adreça d’un taller que fa meravelles…

A les 16:30 es va obrir l’exposició i un allau de visitants ens va desbordar. Es va poder gaudir d’activitats pels més petits amb el Jovi Bus, visites guiades, gimcanes a travès de l’exposició per a aconseguir regals, i fins i tot, amb la col.laboració de l’associació Amics del Bus, es podia provar un simulador de conducció d’autobusos!

Diumenge dia 4, comença la desfilada!


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.