Chausson: part posterior (2)

Publicat per Lluís Cuesta el

Es continua treballant per presentar l’ensamblatge de les tres peces que composen la part posterior i s’ha confeccionat el faldó inferior. També s’ha incorporat una part central a la que ha calgut ajustar el forat del ganxo de remolcatge. De totes maneres, el conjunt no es podrà deixar acabat fins que un xapista resolgui els bonys de les xapes laterals i empasti tot el que faci falta. Igualment, caldrà deixar acabada la instal·lació elèctrica. S’han ajustat les tanques de les dues portes posteriors.

Categories: Chausson SC-3

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.