Chausson: buidat i neteja del dipòsit de combustible. Desmuntatge dels seients.

Publicat per Lluís Cuesta el

Avui s’ha estrenat amb les tasques de restauració del Chausson el nostre nou soci en Ot Triviño, aquí el teniu amb granota nova i impol.luta, però per poca estona. L’individu amb aspecte panxut i rondinaire de l’esquerra és qui us fa la crònica.

Bé, anem per feina:

A continuació hem començat a apilar els seients que es troben a l’interior del Chausson, intentant minimitzar el consum d’espai, encaixant-los com al tetris, amb l’ajut de la imaginació i brides (especialment amb el segon).

Categories: Chausson SC-3

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.