8è Ral.libús de Sabadell

Publicat per Lluís Cuesta el

Aquest any hem tornat a celebrar el Ral.libús de Sabadell amb un format reduït a una jornada, el diumenge 4 de setembre, però en absolut mancat de novetats: un Pegaso 6038 ex-EMT de Madrid i un Renault PR.100.2 preservat per Sarbus han marcat la diferència amb edicions anteriors.

Un total de 10 participants han prestat servei a una selecció de les línies habituals del Ral.li, heu-los aquí ordenats per antiguitat:
(Gràcies a en Xavier Guimerà per les fotos)

La jornada es va desenvolupar amb normalitat i molta calor. La Tuisa va ser baixa a darrera hora per una pèrdua de líquid refrigerant, afortunadament sense conseqüències. Aquí unes quantes fotos més del nostre Ral.li, totalment altruista i voluntari.

I això és tot fins la propera edició!


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.