ITV del Casas amb visita inesperada a TCC.

Publicat per Lluís Cuesta el

Crònica: Joan Cols

Una imatge insòlita: el nostre Casas a les cotxeres de TCC

Una imatge insòlita: el nostre Casas a les cotxeres de TCC


Avui per fi el casas ha obtingut l’ITV per 2 anys més. Tot seria perfecte si no fos per que ha costat Déu i ajuda d’obtenir-lo…

Tot comença ahir diumenge quan ens reunim M.Estadella, J.Burgos i un servidor per a instal.lar les tomes de fre del dimoni. Tot semblava anar sobre rodes fins que, tot ajustant les mordasses em trobo que una membrana es troba comunicada… ràpidament aturem la feina i mirem de trobar quelcom a la nau 1… malament, la membrana de que disposem és de 16 llarga i la nostra es 16 curta amb un 74 (data de fabricació…). Veient que la membrana és l’original i que no tenim recambi decidim deixar-ho estar per avui.

Avui dilluns un servidor es lleva a les 07:30 i es dirigeix al taller de confiança per encarregar la peça, on em diuen “te la pido y a las 10:00 la tengo”. Veient que tenim ITV a les 11:30 i que el taller era mig camí entre la nau i l’ITV li demano un tap de 22 per anul.lar el tub del fre afectat, amb això cotxe cap a la nau i estira’t a terra a muntar el tap i lligar brides Unex (molt típiques a Arcasa…) i cap al taller (tot estrenant-me amb el Casas i la mare que va parir el canvi de marxes…). Arribada al taller: als 10 minuts d’arribar arriben les preciades membranes noves! Corrents l’operari del taller ho munta, ajusta i passa pel frenòmetre, 3% al davant i 0% al darrere, per lo tant cap a ITV sense cap por!

Arribada a l’ITV, paguem la taxa corresponent (esclar!) i pam! s’espatlla el sistema informàtic… pasen 30 minuts i allò no es mou… passen 60 i comencen a entrar cotxes de nou, però per al conductor de l’ocasió se li fa tard i a les 14:00 ha de ser a treballar a Barcelona i son quasi les 12:15… en sortir de l’ITV a l’enganxina corresponent son les 12:40… i faig una trucada al meu cap tot comunicant-li que si succeeix res si avui vaig a treballar amb un cotxe una mica més gran, a lo que respon que cap problema que mentre no estorbi que no passa res. Penja i corre cap a la C-58 i cap a Barcelona hi falta gent!

Arribada a les cotxeres de TCC a les 13:50 aparca el Casas al costat d’un Hibrid de TMB i surt tot el personal d’oficina sorpresos de veure aquell vehicle. Ja havent fet les fotos de record tothom cap a dinar i a treballar s’ha dit.

Aprofitant que rondava per enllà el de les rodes i que els cafès van gratis… se li comenta que miri les pressions de les rodes i a canvi obtindrà un café. Dit i fet, de passada un cop ja el treballador ha plegat a les 23:15 treu la calandra frontal i neteja el radiador amb la Kärcher per tal de que respiri bé i evitar problemes de temperatura.

I a les 00:30 el cotxe ja dorm a la nau 2 amb tota la feina feta i un rodatge previst per divendres.

Categories: Casas

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.