Llançadora a Súria

Publicat per Lluís Cuesta el

Com ja sabeu, ahir vam estar a Súria amb la Tuisa i el 6038 per tal de poder fer el transport-llançadora entre l’estació de Súria i el poble (estació d’autobusos) amb motiu del desplaçament en tren històric organitzat per Cemfes i els amics del Ferrocarril de Cornellà. El transport en principi s’havia de fer amb el Casas, però problemes mecànics de darrera hora van obligar a canviar-la per dos vehicles de similar capacitat.

1506-27-suria-01

Després d’una hora de carretera vam arribar a lloc en hora, ajustant finalment l’entrada de bus i tren a l’Estació. El total de viatgers fou de 140 a l’anada i 120 a la tornada. Sense incidents remarcables i amb una bastant bona sincronització d’horaris i organització. De fet, pràcticament vam prendre a l’assalt l’estació d’Autobusos de Súria, a on amb prou feines hi caben dos busos i mig (el mig és la “guagua” que fa l’urbà intermitent de Súria). El cop de mà d’alguns dels nostres socis que viatjaven al tren com a passatgers va ajudar a que tot anés encara més bé (gràcies!).

Repostatge a l'estació de servei  Km 17

Repostatge a l’estació de servei Km 17

A 38º a la sombra empreniem la tornada a dos quarts de cinc de la tarda, sense res més a destacar que la calor i l’ensopiment que provocava el ritme de 50-65 km/h. A esperar la propera!. Entre tant, unes fotos de record.


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.