Dissabte de rodes

Publicat per Lluís Cuesta el

Crònica: Joan Cols

1404-12

Bé, després d’anar a buscar les peces pertinents i de reunir-nos els presents, ens vam disposar a fer una tasca de les tantes que hi han per fer a ARCA, poder inflar les rodes interiors de l’eix motriu de l’articulat…

La cosa sembla senzilla, però quan els cargols estàn pintats i soldats del temps la cosa es complica… reunits vora el 3055 en Josep Pretel i un servidor, en Joan Cols, vam aixecar l’articulat i vam procedir a treure la roda exterior del costat portes, a base de palanca i uns quans crits aleatoris habituals quan no surt quelcom com un espera… les rodes van ser bones i ens van deixar fer la feina. Un cop fora vam posar una goma a la roda interior que permet comprovar la pressió i inflar-la sense més complicacions, a l’exterior vam col.locar un colze que permet facilitar aquesta tasca i no haber de rebanar-se els dits tot forçant la pistola d’inflar rodes… (els que han inflat algun cop una roda saben de què va la història)
En Jordi Magrí va continuar barallant-se amb la porta d’accés a la bateria de la Sava.
ja ho diuen, el que sabe, Sava…


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.