Els dijous… Capítol 114. El 25 s’accelera.

Publicat per Lluís Cuesta el

Texte i fotos: Marcel Estadella

1401-30-2
1401-30-1
1401-30
1401-30-5

Un bon equip de voluntaris ha atacat avui el 25. Els baixos de finestres del costat esquerre, en estat més que regular, han sofert avui la pressió de quatre dels presents: Manolo, Manel, Antonio i Miguel. El resultat és que s’han separat les gomes, s’han empastat els baixos ja sanejats i s’han polit. El que semblava que seria la feina de mai acabar s’ha deixat molt enllestida aquest matí. Evidentment, ara tocarà la pasta fina i el polit per deixar a punt de pintar. I també s’han analitzat alguns dels problemes de la part posterior, a la que caldrà entrar seguidament.

El minicronista, entretant, ha anat regirant racons per acabar d’afegir material del Graham a dintre de l’autobús, de manera que, quan marxi dissabte, també marxi tot el que hi té relació. Després, ha anat aplicant una nova capa de vernís als llistons que encara no en tenien, és a dir, als que envolten els vidres corbats. I el fuster, meravella de les meravelles, ha anat preparant una mena de contraplacat corbat que ha servit per ajustar les parts inferior i superior dels vidres: una veritable obra d’art.

1401-30-3

1401-30-4

I ara a preparar-se unes herbes per afinar el coll a l’hora d’acomiadar el que ha estat el nostre hoste durant 6 anys i tres dies: tota una condemna!! I caldrà no descuidar-se el mocador ni les màquines de fer fotos.


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.