El R4F6 ja ha ressucitat.

Publicat per Lluís Cuesta el

Texte i fotos: Marcel Estadella

Doncs sí, aquest dissabte va engegar de nou!. Tub de benzina nou, i tot i que encara va justet, sembla que l’agulla del carburador s’enganxa i el tractament amb gasoli hauria de permetre que la setmana que vé es fés efectiva la seva ressurrecció.


Vam seguir amb la porta i el pany del Graham. Encara que no es va aconseguir peça en ferreteria, ara sí que sabem com cal fer-la.

Es va rascar i empastar el frontal del 25. Dijous caldrà rascar de nou i a muntar el vidre s’ha dit!

Vam fer una reendreçada de la zona d’entrada. Els palets s’han convertit en una taula de treball auxiliar. I en vam acabar de convertir un en fustes per a reparacions i llenya per al foc.

Tenim nou aprenent, el nebot d’en Manolillo, a qui veiem amagat rera l’escombra

Es va desmuntar la placa de matrícula i els botons de roda del Graham per algunes feines d’acabat.

I això és el que vam fer fins a les 18.00 en Manolillo, el seu nebot, en Jordi Magrí, en Jaume Mora, en Sergio, en Manel Sanchez Bono i el cronista accidental, si no m’he deixat a ningú…

AVIS: si els vidres arriben aquest dimarts com ens han promés (enèsima), el dijous es muntarien i si aconseguim acabar les quatre misèries que ens falten, possiblement el dissabte s’acomiadés el Graham de la nau. Tot s’acaba en aquest món, encara que no ho sembli…


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.