Dissabte aprofitat per totes bandes

Publicat per Lluís Cuesta el

Texte i fotos: Marcel Estadella

Des de que el 25 va sortir de la UAB i va arribar a la nau 2, estava pendent el seu trasllat a la nau 1 per a poder entrar-hi a l’atac amb la planxa.

I en un atac en dos fases (la setmana passada vam posar el R4 a una de les posicions entre guals – la del darrera), avui s’ha fet net del carrer i ens ha permés entrar el 25 a la nau, a on comença una reparació diferida de tots els podrits que té (que són molts, el clima de la UAB no perdona).

Això ha esta a migdia, després de dinar, quan el carrer estava més net. Al matí, al marxar cap a casa en Jaume ha enviat un whatsapp: “plaça de parking lliure per entrar el 25 a la nau”. I en un minut estava ocupada per un cotxe nostre. A la tarda, cotxes fora, la Tuisa cap a la nau 2 i el 25 a la 1 en un santiamén.

El dia, però, no ha estat tan sols això. Al matí, en Manolillo del 25 (el Casas no l’ha volgut ni tocar!) i en Jaume Mora han pintat de negre imprimació els suports de contrapletina dels seients, que ara ja es poden muntar.

I es poden muntar per què s’ha donat la darrera capa de vernís a tot el terra (amb un “colocón” de nassos!). Ara si que, dijous, anirem muntant seients (dijous passat ja li va tocar al del conductor) en un procés que serà llarg però segur, doncs algunes de les contrapletines son massa grosses i s’han de retallar.

Per anar acabant el Graham, també s’ha fixat els llistons de les finestres petites per dins i per fora, inclosa la pintura (vernís) dels interiors.

I com que ja cal pensar en l’era post-Graham, en Josep Pretel i en Joan Cols s’han dedicat a mirar el 25 per a posar-hi les famoses preses d’aire per passar ITV i el Cabrero per mirar de reconectar l’instal.lació eléctrica i reempendre la feina que malauradament en Jesús Pallarés va deixar a mig fer.

Ah, sí , reunió de Junta. De tant temps que feia que vam fer la darrera que ni recordàvem com es feien. Una prova de la salut d’ARCA, que funciona sense reunions dels òrgans polítics. Algú n’hauria de prendre exemple…

I per il.lustrar el tema, un reguitzell de fotos.


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.