Dissabte de preparació

Publicat per Lluís Cuesta el

18/05/2013. Texte: M. Estadella. Fotos: Marcel Estadella i Miguel Atencia.

Fet i mirat, el Ral.li està a setmana i mitja vista…

L’equip: Miguel Atencia, Manolillo (el del….), Jordi Magrí, Josep Pretel, Jose Maria, Jose Burgos, Manel Sanchez Bono i el cronista accidental (que vist que és l’únic cronista que hi ha els dissabtes, acabarà sent el cronista del dissabte).

Així que calia anar assegurant el tema:

Per un costat, la Sava va sortir de training, amb en Jordi i en Manolillo al volant i en Miguel de cotxe pilot. La van fer pujar, baixar, jugar a gat i rata i còrrer (i si no, veieu el que marcava el cotxe d’en Miguel, que se les veia per atrapar-la). Resultat, cap fallada i va com un tiro. Al final, alta definitiva i inscrita al Ral.li.

Per l’altre, el 6420 del JJJ Team va passar la ITV amb resultat favorable. Un altre donat d’alta i que també menjarà ral.li.

En Jordi va repassar al seu bus una “nyapa” en forma de podrit a mig reparar que al final s’ha empastat amb l’ajuda del Miguel. Dijous es rascarà i a veure què podem fer per pintar-la.

I finalment, el 3055. Es va preparar el morro interior per a repintat, netejar molts trossos que tenien restes de ves sap quant (tres anys parat fan feina) i vam seguir netejant panells d’il.luminació de l’odiós plàstic protector. Poc més i al tren de rentat ens fan l’ ona: tres clients en tota la tarda, i amb el que hi vam deixar nosaltres, com si n’haguéssin tingut deu. Per dissabte que vé sols queden dos panells i mig.…coraggio e forza!

I el Graham?. Bé, gràcies. Va descansar, cosa que suposo agraeix una miqueta. Aprofitant que es va anar de compres (una bateria per a la Savita, que ja ha donat alguna cosa més que avisos), es van portar diversos perfils de fusta que serviran per a fer els tancaments de les gomes dels vidres i també per a enllistonar les juntes del sostre.

La setmana que vé caldrà tancar el tema neteja de TOTS els vehicles. I potser convocar reunió general per a que tothom es posi les piles pel que fa a funcions assignades durant el ral.li.

Salut i busos


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.