Dissabte d’atac massiu a tots els fronts.

Publicat per Lluís Cuesta el

Texte: Marcel Estadella. Fotos: David Arriola.

Definitivament, calia posar el turbo i s’ha fet. Un total d’onze + 1 + 1 persones hem estat aquest dissabte a la nau i no pas de visita (Jaume Mora, David Arriola, Sergio, José Burgos, Josep Pretel, Maria, David Boqué, Manel Sanchez Bono, Miquel, Josep Saz, el cronista accidental i 1+1).

Perfils de mitja canya d’alumini. Dia de circumval.lació. Ja li escauria, doncs el Graham precisament feia la línia de circumval.lació…. En realitat, el que s’ha fet es la circumval.lació del sostre amb mitja canya, primera línia de perfils acabada. L’honor ha tocat a en José Burgos i a en Sergio. S’han convertit en gent de perfil…

És clar que, aquí, sense en Jaume Mora i en Manel Sanchez Bono – que s’han fet un tip de taladrar perfils – feina aturada. Totes les feines són prou importants.

I si no, dieu-li a en David Arriola, que ha pres el timó de la neteja de vehicles. Primer, tot sol, la Tuisa, i després “en comandita” amb en Miquel i en Josep Saz , l’Ayats.

La cosa treia xispes. Vaja, encara no, però poc falta. En Josep i la Maria s’han passat tota la tarda (a cop d’aspirina, que anaven bé tots dos , pobres!) amb la instal.lació elèctrica del Graham. Fins i tot hem tingut un visitant que ha donat un cop de mà en un tema d’alternador, convidat que apareix en una de les fotos.

La porta del Casas ha requerit les atencions del cronista accidental i de la seva màquina favorita, altrament anomenada eina presidencial. Un tallet per aquí i dos per enllà, quatre punts de soldadura mal donats, una esmolada per igualar i al pasta d’estany que tot ho cura. Encara quedarà feina d’afinat, pero això va per compte de l’especialista de dijous… ;-).

Pel que fa al 1+1, ja hem parlat d’un visitant. L’altre s’anomena Antoni Gutierrez i ha vingut a signar la butlleta de nou soci. Un de més a la colla, tot i que de moment, per múltiples ocupacions podrà venir poc.

Last but not least. En Sergio també ha passat bona estona sota el Graham amb el pot de quitrà (exactament, fins que s’ha acabat el quitrà), i en David Boqué anava desmuntant – quan es deixàven – peces del frontal del Chausson, que si bé avança lent, ho fa segur.


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.