Els dijous… Cap. 84. Silenci! Es roda

Publicat per Lluís Cuesta el

Texte i fotos: Marcel Estadella

Mai ens havia passat que en un mateix dia es donèssin dos rodatges. A partir de dissabte no es podrà dir, doncs tindrem La Savita i el Casas rodant alhora.

La Savita marxava avui. Així que el primer torn de nau a les 07.00 estava engegant la Savita per a que ales 07.30 pogués sortir per la porta i pujar a la grua que la portaria al plató, a on estarà fins dissabte. Sort que vam decidir-nos per la grua, per què en pla, ha arrencat perfectament, pero al sortir al carrer i començar a maniobrar, s’ha parat i “que si quieres arroz, Catalina” i no hi ha hagut manera. A força de mongetes (Sergio, els dos gruers i el cronista accidental) i amb el ternal de la grua s’ha pujat (i posterioment baixat i mogut pel plató). Sabíem que era un rodatge estàtic, pero ho serà més encara que el previst. Tant de bó que doni suficient per pagar la reparació que olorem que va en camí.

Després, a la recerca del recanvi perdut (Ferreteria Muntada) i de l’entrepà compromés (Tio Flores). A temps just per a ser a les 09 00 a la nau on veníen els del rodatge de dissabte per acabar de triar vehicle entre la Tuisa i el Casas (deixo a la sagacitat del lector endevinar el triat. Quan ells marxàven començàvem a esmorzar, i avui s’ha allargat una mica : com es nota que l’Albert no ens ha cridat a l’ordre…..

I cada mochuelo a su olivo. Els dos Manels (els del Casas, que tots dos l’han portat força) a deixar una de les canaleres que han d’anar al Graham “como los chorros del oro”, cosa aconseguida amb els famosos fregalls Ajax i mascaretes pel polsim no gaire saludable que desprenia l’activitat. En Miguel, a voltes amb la fixació de l’alternador , que sembla ha quedat raonablement bé com podeu veure.

I el cronista accidental desmuntant tres caixes de recanvis i eines provinents de la UAB, fent neteja del banc (enèssima!) i portant peces cap a la nova calaixera (algú va dir que tenía color de casa de lenocini, pero amb retolador s’hi escriu molt be). Conclusions: alternador muntat, una de les quatre guies ja netejada, i banc raonablement endreçat (sera dictada pena de escomunion y quema en hoguera a cualquier que osare perturbar el buen orden del banco de laboranza).


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.