Firatren 2012

Publicat per Lluís Cuesta el

Text: Lluís Cuesta. Fotos: Jaume Costa Català

Els passats 22 i 23 de setembre ARCA va prestar un servei de llançadora unint el recinte firal de Sabadell, on tenia lloc el Firatren, i el trenet del Parc Catalunya. El servei era de franc i s’hi accedia mostrant l’entrada de l’event Firatren.

La Tuisa i el UAB 25 van ser els escollits pel servei, amb la Savita de reserva. El dissabte 22 va tenir una bona afluència de públic amb un total de 823 passatgers, pràcticament 28 sortides amb l’autobús plé. El diumenge 23 només va haver servei al matí, la qual cosa no impedí una afluència de 504 viatgers. En total 1.327 passatgers… que no es veuen a les fotografies perquè el fotògraf i el que escriu això, amb cara de velocitat al volant de la Tuisa, teniem prou feina a atendre al personal quan l’autobús anava plé.


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.