Els dissabtes no es para (3). A l’atac amb el Chausson!

Publicat per Lluís Cuesta el

Text i fotos: Marcel Estadella

Fa vora un mes que vam desmuntar el frontal (veure: 10/03/2012. Crónica de un sábado.) que necessitarà una sèrie de canvis per danys a les peces i per fer coincidir la versió amb algun dels que va còrrer per aquí. En un sol dissabte es va deixar la cara neta i l’interior rascat i pintat amb oxino. El següent dissabte que s’hi va treballar, es va desmuntar la peçacentral, que venia torçada.

Aquest dissabte s’ha redreçat la torçada i s’ha pintat amb anti-oxidant la zona tractada. De propina, s’ha escariat un rovell exterior del frontal i se n’ha reparat un altre (amb xapa soldada a testa, quan ens piquem els uns als altres som capaços de millorar). Haurem d’anar a buscar la massilla a la UAB per acabar la feina.

I de moment, res més. Dijous Sant probablement hi haurà torn de treball a la nau. I de feina per fer n’hi haurà (el cap de torn, sr Josep Pretel, en pot tenir per a tots)

Categories: Chausson SC-3

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.