Dos rombos

Publicat per Lluís Cuesta el

Texte i fotos: Albert González Masip

Avui comptàvem amb un bon estol de voluntaris: A part del cronista, el Miguel, el Sergio i el senyor Julià, vingut expressament de la capital, s’ha posat a les ordres del Sr. President, que ens ha indicat que calia atacar el bloqueig del fre de mà de la Sava.

Gat, fustes, falques, etc Després d’una estoneta, hem aconseguit pujar el vehicle dalt les fustes i hem examinat el sistema. Una funda i un cable que acciona la timoneria és tot el que hi ha. Amb els corresponents preparatius, cronista i Julià s’han posat sota el cotxe a fi de descobrir on era la timoneria, oculta sota un pam de porqueria.

Després de la neteja corresponent hem començat a veure on hi havia les articulacions i, fins i tot, un greixador. Mitja hora buscant el greixador i mitja més el greix. Hem greixat el buló de comandament i semblava que la cosa anava força bé. El Sergio, des de dalt, anava accionant la palanca, que, finalment ha dit prou.
Conclusió: cable i funda són incompatibles i caldrà canvia el conjunt. Aquí estàvem quan el Sergio ha començat a desmuntar la funda i el cable fins que ens hem quedat aturats davant d’un suport, col·locat amb tanta intel·ligència dintre de la ‘U’ del llarguer del xassis i mig ocult pel calderí, que no s’ha pogut desfer. Des d’aquestes ratlles, demanem ajuda a l’equip del dissabte…

Ah, i els ‘rombos’? Bé, només cal que mireu les fotos per veure que sota la Sava hi havia marro, -marro de trenta anys- i que el Sergio també s’ha volgut posar morat… o més aviat negre!

Categories: Savita Utrera

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.