Sis hores per canviar una bombeta!

Publicat per Lluís Cuesta el

Texte i fotos: Albert González Masip

I altres coses! Però anem pel principal. Calia fer un repàs de bombetes, de manera que l’equip format pel Miguel i el Josep Lluís han començat a provar circuits, per trobar que fallava el llum de matrícula de la Tuisa i un intermitent del Casas. El primer s’ha solucionat amb paper de vidre -era un fals contacte- i el segon, ah, el segon!, és un intermitent amb dues bombetes d’aquells especial que s’han de tractar com si fossin nens de bolquers. Com que el cargol no sortia, que si tornavís que si taladre… Finalment s’ha pogut desmuntar, però el suport del cargol de subjecció de plàstics i carcassa metàl·lica havia passat a millor vida, de manera que calia inventar un sistema nou. Entre el Miguel i el Josep Lluís han anat buscant cargols, femelles, regleta, silicona i, finalment, al cap de 3 hores -de rellotge- x 2 persones = 6 hores, s’ha acabat la comèdia. S’ha substituït una bombeta fosa de baioneta per una de nova.

Bona setmana!
Albert

Categories: CasasGraham

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.