A doble gas… o doble fum?

Publicat per Lluís Cuesta el

Text i fotos: Albert González Masip

Per compensar, hi ha dijous tranquils, com el de la setmana passada, i dijous superactius, com el d’avui.

Ràdio Villegas ens ha brindat avui una tertúlia sobre els autobusos de Malta, amenitzat amb un tast dels milers de fotos que el senyor President va fer en el seu viatge llampec. La veritat és que sí que ens queia una mica la bava, sí…

Bé, entrats a la feina, hi ha hagut teca per a tothom. En Magrí, que amb això dels autobusos practica una mica d’espeleologia i contorsionisme, ha aconseguit canviar els filtres de la Tuisa , encebar la bomba, sangrar el circuit d’alimentació i tractar d’engegar. És clar, primer s’ha hagut d’omplir el dipòsit. I el que no ens falta a ARCA és imaginació: des d’ampolles passant per cons, qualsevol cosa és útil per abocar el gasoil. A l’encarregat d’Higiene i Seguretat li ha quedat clar que hem de comprar un embut, encara que perdem una mica de tipisme…

I avui hem fet Higiene, així, en majúscula, com es pot comprovar amb les fotos del Sergio, el cronista i amb la col·laboració del Josep Lluís. Primer, neteja obligada de la Sava , que ha servit per dur els seients de l’Ayats al tapisser. Els seients es desfeien només amb la mirada! Després, ves per on, i a suggeriment del Sergio, hem atacat el 6038, que més aviat semblava cal drapaire. No sé si algú el reconeixerà! Per aquells que el tenien de guarda-roba més val que vagin pensant a renovar el vestuari, perquè em sembla que quedar, quedar, ha quedat ben poca cosa: només aquella que servirà per eixugar les taques d’oli.

I el Miguel, ha acabat la pintura de la porta posterior del Casas envoltat d’una aureola celeste, producte de l’engegada de la Tuisa , que ens ha obligat a obrir la porta i a sortir tots al carrer. Bé tots no: en Magrí era dalt de l’autobús pitjant el pedal per veure si aguantava el ralentí… És clar, ja ho sabem, amb l’anticicló la boira és persistent. I sí, se n’ha sortit, la Tuisa ja torna funcionar, oblidada la pegamasta del biodièsel.

Bé, els que no han vingut avui s’han perdut l’espectacle!


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.