Tres virtuts (neteja, ordre i acabar feina)

Publicat per Lluís Cuesta el

per Albert G. Masip

La primera sorpresa del matí ha estat quan hem descobert la neteja a fons que en Lluís i en Josep van fer sobre el banc de treball principal. És que no hi havia res!!!!! Per ajudar a recuperar la normalitat, el cronista i algú més s’han dedicat a recollir trastes de tot arreu i deixar-los de nou sobre el banc, a l’espera de la seva posterior reubicació. És que feia un mal d’ulls aquell banc sense res!!!

De totes maneres, l’”efecte neteja” ens ha afectat sobtadament. Cronista, Sergio i Lluís han començat a recollir porqueria escampada i hem omplert els contenidors de brossa, això sí, prèviament classificada i seleccionada. Hi havia ampolles d’aigua buides i draps escampats per tot arreu. Caldrà organitzar un concurs per veure qui en llença més! .

Per a les restes de més volum, disciplinadament, hem anat a la deixalleria més propera, on ens han atès molt amablement i, fins i tot, ens han lliurat un rebut de la porqueria dipositada, document que caldrà emmarcar i deixar ben visible en algun lloc de la sala.

El Sergio ha endreçat bateries, olis, falques, gats… i gossos.

Però és que, avui, de dijous semblava que n’hi havia tres o quatre: en Magrí, ajudat pel Josep, amb la seva activitat i dedicació habituals, ha muntat els frens de la Tuisa, les rodes i tot el que fes falta. A finals del matí l’autobús igualadí ha quedat a punt d’anar a la ITV.

El Jaume, el Sergio i en Lluís s’han emprès amb el radiador del Graham, que demanava a crits una mica d’atenció. Resultat: radiador i carcassa desmuntats, a fi de facilitar la futura extracció del motor.

El cronista i el Lluís s’han arribat a l’Autònoma a recollir els extintors dels dos autobusos allà estacionats, els quals seran duts a recarregar i retimbrar oportunament. I abans, l’encarregat de Seguretat i Higiene, amb les mans brutes, ha dut els tres primers extintors posats al dia, que han estat embarcats als tres vehicles en estat de circular que hi ha a la nau.

I, per no perdre els bons costums nadalencs, el Jaume ha dut una coca.

I el Presi?, què feia el Presi? Per demostrar que ja està guarit del tot, l’altre dia es preparava un rapel sota el pont de Montcada. I qui no ho cregui que miri la foto…

Apa, el cronista us desitja Bon Nadal i feliç 2011, amb l’esperit obert per continuar oferint-vos la saga dels dijous!

(Texte i fotos: Albert Gonzalez Masip)

NOTA de la redacció: el que no sabía el cronista és que per a arrodonir el dia, la Tuisa ha passat la revisió ITV amb resultat favorable. Apuntat queda.


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.