Més Sava!

Publicat per Lluís Cuesta el

per A.G.Masip

Els avui presents, acostumats ja al treball independent (em sembla que ja ens estem fent grans), hem continuat buscant feina per a la Sava. Mentre que en Jordi Magrí es dedicava a tensar els frens, amb el suport d’un llum i d’en Lluis i en Josep, el Miguel continuava fent retocs de negre i polint algunes peces d’alumini, el Jaume, el Josep Lluis i el cronista han atacat l’entapissat de la porta del conductor, tasca en que es trobaven quan han decidit tocar el dos, que el tres ja era fora…

Categories: Savita Utrera

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.