Aquest conte s’ha acabat?

Publicat per Lluís Cuesta el

per A.G.Masip

Una vegada hi havia un pare que tenia sis fills. I l’home, veient que no podia mantenir-los amb la seva pobra feina, va decidir marxar de casa a buscar recursos. Els pobres nens van quedar molt preocupats perquè el seu pare havia marxat molt lluny. El Lluïset, el Miquelet, el Josepet, el Jaumet, l’Albertet i el Josep Lluïset, que era el més petit de tots, ploraven desconsoladament mentre esmorzaven al cau de la Villega , amb el poc que el seu pare els havia deixat. Després, van tornar a casa a fer alguna cosa, per allò de no avorrir-se i, així, no pensaven en plorar.

El Miquelet va gafar uns pinzells i pinta que pintaràs, el Jaumet, amb un altre pinzell envernissa que envernissaràs, el Josepet sucava el melindro en un got de plàstic, mentre que el Josep Lluïset empaperava i, com els seus germans més grans, pintava amb color plata, l’Albertet, amb unes tisores, retallava una roba i feia pedaços. El Lluïset, pel seu compte, havia agafat una eina de nen gran i enganxava uns seients…

Quin conte més bèstia, total per explicar el que hem fet avui a la Sava , que és el conte de mai acabar. I, per postres, a l’escenari avui hi ha hagut un esdeveniment important: han investit el cronista Clauer Honoris Causa i li han lliurat la clau de la porta. Ara, tindrà la potestat d’obrir i tancar, una mica pel damunt d’altres mortals que s’han d’esperar a que obrin i marxar abans de que tanquin…si no es volen quedar tancats a dintre.

Les fotos avui mostren els detalls, perquè, ara, a la Sava , ja només s’hi fan detalls. Hi podreu veure el Lluïset i la seva màquina infernal, el Jaumet i el Miquelet pintant, el Josep Lluïset empaperant, el Josepet sucant el melindro en Cocacola –sí, sí, ja ho sabem, ja hi havia qui pensava malament… només és un terminal de bateria del Casas, i detalls del suports de les persianes , la coberta del motor i tauler del conductor-cobrador i el lateral de la trapa del sostre retapissat.

Apa, aquest conte s’ha acabat.

Categories: Savita Utrera

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.