La Savita: comencem a acabar.

Publicat per Lluís Cuesta el

per A.G.Masip

Avui, i malgrat els bons costums del coffee-break, s’ha fet feina. Amb un bon nombre d’artistes al plató, cadascú ha agafat el seu paper i s’ha posat a treballar-lo. El Josep, que no va reeixir en l’intent de superar el ritual fa un parell de setmanes, ha cedit el protagonisme al Sergio i el Manuel, que han decidit tirar-se al carrer amb l’escala al coll… I, no sé pas com, han trobat un tros de xapa que ens anirà molt bé…

Després dels esforços amb l’escala al carrer, Sergio i Manuel s’han emprès a desmuntar culs i respatllers dels seients, que seran restaurats, i a permetre, així, la refecció de pintura de les estructures. Això també facilitarà la col·locació del nou ’sintasol’ a terra, que cobreixi els milions de passes que l’actual duu a sobre. I, arribats als detallistes, el Jaume s’ha barallat de nou amb la tapa de la boca del radiador, que ens està tocant la trompeta. Abans, però, s’ha dedicat al ‘marujoneo’, carregat de draps i líquids, per netejar el tablier. I el cronista, amb les broques que no tallen i la reblonadora que desfà la musculatura de les mans, ha aconseguit muntar la protecció lateral del costat esquerre i l’últim pas de roda.

Ah, i per que consti, hem començat a aplicar els bons costums de la neteja i l’ordre, tot escombrant els munts de paperots que envoltaven l’autobús.

La Sava es comença a acabar!

Categories: Savita Utrera

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.