Reparació del 25

Publicat per Lluís Cuesta el

per Marcel Estadella

Una vegada hi havia un pagès que llaurava la vinya, la darrera fila de la qual feia costat a uns arbres. Potser cansat com estava, i amb ganes de fer un trago, a l’última fila se li va enganxar l’arada amb les arrels d’un arbre i l’arada va trencar la punxa. L’home deia, ves si m’havia de passar ara, tot just a l’última fila i a més amb l’arrel de l’olivera que em fa tan bona collita… Emprenyat, se’n va anar a fer trago…
Bé, no sé per què explico aquest conte tan tonto… quan hauria d’explicar el que hem fet aquest dijous. A l’Autònoma, en Joan Cols i el cronista (Albert Gonzàlez) s’ha dedicat a col·locar una canalera al 25, canalera que va tenir la mala sort d’enganxar-se amb una branca d’olivera…

I al mateix temps hem sapigut quina és l’avaria del Ayats: els planetaris del diferencial. Les peces ja han estat localitzades i venen de camí cap al taller, juntament amb un palier que substitueixi al que va petar. Feina de muntatge per a la setmana que ve!

(Texte: Albert Gonzalez Masip. Fotos: David Arriola i Albert Gonzalez Masip)


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.