Un Dissabte força productiu

Publicat per Lluís Cuesta el

per Josep Pretel Sender

Ahir dissabte va ser força positiu. Pel matí vam fer una neteja interior al Monotral de cara a preparar-lo per a la seva participació en la concentració de cotxes clàssics Seat del proper diumenge (més info a l’agenda). Per la tarda vam desplaçar un equip a l’aparcament de l’Ayats per a veure si podiem confirmar quin era el problema que tenia ja que fa uns dies ens va donar un ensurt quedant-se sense transmissió. Després de fer algunes proves amb l’eix posterior vam decidir treure el palier costat conductor.


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.